Політика Конфіденційності

Політика конфіденційності


Ця Політика конфіденційності описує, як ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ-ПІДПРИЄМЦЕМ МАЛИШЕВИМ ДМИТРОМ ЄВГЕНОВИЧЕМ» (далі — «Компанія», «ми») збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на https://yourday.in.ua ( далі — «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.


Персональні дані, які ви можете самостійно нам надавати

Використання Сайту не вимагає реєстрації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть вас ідентифікувати.


Реєстрація


На свій розсуд, для більшої зручності використання Сайту, ви можете зареєструватись на Сайті, вказавши ваше ім’я та адресу електронної пошти, пароль.  Ця інформація потрібна для подальшої авторизації на Сайті. Ви можете вказати як своє справжнє ім’я, так і псевдонім. Його не буде відображено у коментарях, які ви можете залишати на Сайті.

Надану вами адресу електронної пошти може бути використано для зв’язку із вами, надсилання повідомлень про новини Сайту.


Інші випадки


У деяких окремих випадках (наприклад, конкурси, кастинги та інше), ми повинні отримати ваші персональні дані і мати можливість ідентифікувати вашу особу. У таких випадках, ми, безпосередньо, звернемо вашу увагу на це, повідомимо мету обробки таких персональних даних і будемо збирати, обробляти ваші персональні дані тільки за наявності вашої згоди у відповідності до чинного законодавства України.


При необхідності надання таких персональних даних, ми вказуємо вікові обмеження. Якщо ви є батьками дитини віком до 14 років і ви вважаєте, що ваша дитина без вашої згоди  надала нам свої персональні дані, що дає можливість її ідентифікувати, зв’яжіться з нами заповнивши форму на сторінці: https://yourday.in.ua/contacts/


Автоматичний збір даних


Log-файли


При використанні Сайту, може здійснюватися автоматичний збір інформації, пов’язаної із таким використанням. Так, кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт, встановлюється з’єднання, здійснюється доступ до даних на Сайті і створюється log-файл. Він може містити:

-         дату і час доступу до Сайту;

-         IP-адресу, з якої здійснювався доступ до Сайту;

-         дані або ім’я файлу, до якого ви звернулися на Сайті;

-         кількість часу, проведеного на Сайті;

-         назву і версію вашого веб-браузера, операційної системи;

-         назву веб-сайту,  з якого ви перейшли на наш Сайт.


Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки,  з метою забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, ми можемо здійснювати статистичний аналіз цих даних.

Дані, що зберігаються у log-файлі не дають нам можливості ідентифікувати вашу особу. Вони  використовуються лише для вказаних тут цілей і не передаються третім особам.

Якщо ви здійснюєте доступ до Сайту за допомогою мобільного пристрою, ми також можемо отримувати інформацію про його місцезнаходження. Ми використовуємо її, щоб встановити з яких географічних регіонів здійснюється доступ до Сайту і мати можливість запропонувати цікавий та актуальний контент. Ви можете обмежити надання інформації про місцезнаходження, скориставшись налаштуваннями служб локації вашого мобільного пристрою.


Файли cookies та інструменти аналітики


Файли cookies — це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Вони використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання вами Сайту. Файли cookies допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.


Файли cookies, які ми використовуємо:


Сесійні файли cookies

Ці файли cookies існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач.

 

Постійні файли cookies

Ці файли cookies залишаються на вашому комп’ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це і визначити вашу особу.


Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму веб-переглядачі:

Для Chrome, будь ласка, відвідайте цю сторінку Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Для Internet Explorer, будь ласка, відвідайте цю сторінку Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835

Для Firefox, будь ласка, відвідайте цю сторінку Mozilla: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-sites-stored

Для Safari, будь ласка, відвідайте цю сторінку Apple: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US


Зверніть увагу, якщо ви відмовитесь від використання файлів cookies, певні функції Сайту можуть бути для вас недоступні.

Файли cookies, інструменти аналітики та управління рекламою третіх осіб


На Сайті використовуються інструменти третіх осіб для аналітики та управління рекламою, зокрема: 

Google Analytics, Менеджер реклами (Google Inc.), Adtelligent DSP, Adtelligent SSP.

Ці інструменти можуть використовувати файли cookie, які можуть збирати таку інформацію:

-         вашу IP-адресу

-         назву і версію вашого веб-переглядача, операційної системи

-         про частоту та тривалість використання вами Сайту

-         про контент, який ви переглядаєте

-         з якого сайту ви перейшли на наш Сайт

-         на який сайт перейшли з нашого Сайту

-         іншу інформацію, яка надає можливість проаналізувати як використовується Сайт.


Така інформація є анонімною і дозволяє дослідити як ви використовуєте Сайт, не ідентифікуючи при цьому вашу особу.

Ці дані обробляються відповідними службами аналітики таких третіх осіб для цілей маркетингу, статистики, персоналізації реклами. Інструменти аналізу можуть також передавати ці дані третім особам у випадках, коли це вимагається законом, або якщо такі треті особи є обробниками даних на підставі відповідних договорів. 

На основі аналізу попередніх відвідувань вами Сайту відбувається показ релевантної для вас реклами.

За цим посиланням ви можете отримати інформацію про те, як компанія Google використовує персональні дані у своїх рекламних продуктах: https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/


Перелік постачальників рекламних технологій, які мають доступ до персональних даних відвідувачів, у зв’язку із застосуванням сервісів Google: 

Aarki, http://corp.aarki.com/privacy/

Adacado, https://www.adacado.com/privacy-policy-april-25-2018/

Adara Media, https://adara.com/2018/04/10/adara-gdpr-faq/

AdClear, https://www.adclear.de/datenschutzerklaerung/

ADEX, http://theadex.com/

Adform, https://site.adform.com/uncategorized/product-and-services-privacy-policy/

Adikteev, https://www.adikteev.com/eu/privacy/

AdLedge, https://adledge.com/data-privacy/

Adloox, http://adloox.com/disclaimer/

Adludio, https://adludio.com/termsandconditions/

AdMaxim, http://www.admaxim.com/admaxim-privacy-policy/

Admedo, https://www.admedo.com/privacy-policy/

Admetrics, https://admetrics.io/en/privacy_policy/

Adobe Advertising Cloud, https://www.adobe.com/privacy/general-data-protection-regulation.html

AdRoll, Inc., https://www.adroll.com/gdpr/

AdTriba, https://privacy.adtriba.com/

Advanced STORE GmbH, https://www.ad4mat.com/en/privacy/

Adventori, https://www.adventori.com/fr/avec-nous/mentions-legales/

Advolution.control, http://advolution.de/privacy.php/

Affilinet, https://www.affili.net/uk/footeritem/privacy-policy/

Akamai, http://www.akamai.com/compliance/privacy/

Amazon, https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010

Amobee, https://www.amobee.com/trust/privacy-guidelines/

Analights, https://analights.com/docs/analights-consent-to-the-processing-of-personal-data-en.pdf

AppLovin Corp., https://www.applovin.com/privacy/

AppNexus, https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy/

Arrivalist, https://www.arrivalist.com/privacy#gdpr/

AudienceProject, http://privacy.audienceproject.com/for-users/

Aunica, https://www.aunica.com.br/privacy/privacy.html/

Avocet, http://avocet.io/privacy-portal/

Batch Media, http://batch.ba/datenschutzerklarung/

BDSK Handels GmbH & Co. KG, https://www.xxxlutz.de/ocms/privacy

Beeswax, https://www.beeswax.com/privacy.html

Betgenius, http://betting.geniussports.com/connextra-service-terms-conditions/

Blismedia, http://www.blis.com/privacy/

Bombora, http://bombora.com/privacy/

Booking.com, https://www.booking.com/content/privacy.en-gb.html

C3 Metrics, https://c3metrics.com/privacy/

Cablato, http://cablato.com/privacy/

Celtra, https://www.celtra.com/privacy-policy/

Centro, https://www.centro.net/privacy-policy/

Cint, https://www.cint.com/participant-privacy-notice/

Clinch, https://clinch.co/pages/privacy.html/

Cloud Technologies, http://green.erne.co/assets/PolicyCT.pdf

Cloudflare, https://www.cloudflare.com/security-policy/

Commanders Act, https://www.commandersact.com/en/privacy/

ComScore, https://www.comscore.com/About-comScore/Privacy-Policy

Conversant/CJ Affiliate, https://www.conversantmedia.eu/legal/privacy-policy

Crimtan, https://crimtan.com/privacy-ctl/

Criteo, https://www.criteo.com/privacy/

CUBED, http://cubed.ai/privacy-policy/gdpr/

DataXu, https://www.dataxu.com/gdpr/

Delta Projects, http://www.deltaprojects.com/data-collection-policy/

Demandbase, https://www.demandbase.com/privacy-policy/

DENTSU, http://www.dentsu.co.jp/terms/data_policy.html/

Dentsu Aegis Network, http://www.dentsu.com/termsofuse/data_policy.html/

Digiseg, http://www.digiseg.io/GDPR/

DMA Institute, https://www.dma-institute.com/privacy-compliancy/

DoubleVerify, https://www.doubleverify.com/privacy/

Dstillery, https://dstillery.com/privacy-policy/

DTS, https://client.adhslx.com/privacy.html/

EASYmedia, https://www.rvty.net/gdpr/

eBay, https://www.ebay.com/help/policies/member-behaviour-policies/user-privacy-notice-privacy-policy?id=4260#section12

Ebuilders, http://ebuilders.nl/privacy/

Effinity, https://www.effiliation.com/politique-confidentialite.html

Emetriq, https://www.emetriq.com/datenschutz/

Ensighten, https://www.ensighten.com/privacy-policy/

Essens, https://essens.no/privacy-policy/

ESV, https://www.wizaly.com/terms-of-use#privacy-policy

Evidon, https://www.evidon.com/resources/privacy-statement/

Exactag, https://www.exactag.com/en/data-privacy/

Exponential, http://exponential.com/privacy/

Facebook, https://www.facebook.com/about/privacy/update/

Flashtalking, http://www.flashtalking.com/first-party-ad-serving/

Fractional Media, https://www.fractionalmedia.com/privacy-policy

FUSIO BY S4M, http://www.s4m.io/privacy-policy/

Gemius, https://www.gemius.com/cookie-policy.html

GfK, https://sensic.net/

GP One, http://www.gsi-one.org/templates/gsi/en/files/privacy_policy.pdf

GroupM, https://www.groupm.com/privacy-policy/

Gskinner, https://createjs.com/legal/privacy.html/

Haensel AMS, https://haensel-ams.com/data-privacy/

Havas Media France – DBi, http://www.centraltag.com/commercial/policy/index.action

Hurra.com, http://www.hurra.com/impressum/

IBM, https://www.ibm.com/customer-engagement/digital-marketing/gdpr/

Ignition One, https://www.ignitionone.com/privacy-policy/gdpr-subject-access-requests/

Impact, https://impact.com/privacy-policy/

Index Exchange, http://www.indexexchange.com/privacy/

Infectious Media, https://impressiondesk.com/

Innovid, http://www.innovid.com/privacy-policy/

Integral Ad Science, http://www.integralads.com/privacy-policy

IntelliAd, https://www.intelliad.de/datenschutz/

Interpublic Group, https://www.interpublic.com/privacy-notice

IPONWEB, http://www.bidswitch.com/privacy-policy/

Jivox, http://www.jivox.com/privacy/

Kantar, https://www.kantarmedia.com/global/privacy-statement/

Kochava, https://www.kochava.com/support-privacy/

LifeStreet, http://www.lifestreet.com/privacy/

Liftoff, https://liftoff.io/privacy-policy/

LiveRamp, https://liveramp.com/service-privacy-policy/

Localsensor, https://www.localsensor.com/privacy.html/

LoopMe, https://loopme.com/privacy/

Lotame, https://www.lotame.com/about-lotame/privacy/

Macromill group, https://www.metrixlab.com/privacy-statement/

MainADV, http://www.mainad.com/privacy-policy/

Manage.com, https://www.manage.com/privacy-policy/

Marketing Science Consulting Group, Inc., http://mktsci.com/privacy_policy.htm

MBR Targeting Gmbh, https://privacy.mbr-targeting.com/

MediaMath, http://www.mediamath.com/privacy-policy/

Meetrics, https://www.meetrics.com/en/data-privacy/

MindTake Research, https://www.mindtake.com/en/reppublika-privacy-policy/

Mobitrans, http://www.mobitrans.net/privacy-policy/

Mobpro, http://mobpro.com/privacy.html/

Moloco Ads, http://www.molocoads.com/private-policy.html

MSI-ACI, http://site.msi-aci.com/Home/FlexTrackPrivacy/

Nano Interactive, http://www.nanointeractive.com/privacy/

Navegg, https://www.navegg.com/en/privacy-policy/

Neodata Group, https://www.neodatagroup.com/en/security-policy/

NEORY GmbH, https://www.neory.com/privacy.html

Netflix, http://www.netflix.com/google-3PAS-info

Netquest, https://www.nicequest.com/us/privacy/

Neuralone, https://web.neural.one/privacy-policy/

Neustar, https://www.home.neustar/privacy/

Nielsen, http://www.nielsen.com/us/en/privacy-statement/digital-measurement.html

Nordic Factory Solutions AB, https://www.bannerflow.com/privacy/

Numberly, http://ads.1000mercis.com/us.html

Oath, https://policies.oath.com/xw/en/oath/privacy/enterprise/b2bprivacypolicy/

Objective Partners, https://www.objectivepartners.com/cookie-policy-and-privacy-statement/

Omnicom Media Group, https://www.omnicommediagroup.com/disclaimer.htm

On Device Research, https://ondeviceresearch.com/GDPR

OneTag, https://www.onetag.net/privacy/

OpenX Technologies, https://www.openx.com/legal/privacy-policy/

Optomaton, http://optomaton.com/privacy.html/

Oracle Data Cloud, https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html/

OTTO, https://www.otto.de/shoppages/service/datenschutz/

PERMODO, http://permodo.com/de/privacy.html/

Pixalate, http://www.pixalate.com/privacypolicy/

Platform161, https://platform161.com/cookie-and-privacy-policy/

PMG, https://www.pmg.com/privacy-policy/

Protected Media, http://www.protected.media/privacy-policy/

Publicis Media, https://www.publicismedia.de/datenschutz/

PubMatic, https://pubmatic.com/legal/privacy-policy/

PulsePoint, https://www.pulsepoint.com/privacy-policy/

Quantcast, https://www.quantcast.com/privacy/

Rackspace, http://www.rackspace.com/gdpr/

Rakuten Marketing, https://rakutenmarketing.com/legal-notices/services-privacy-policy

Relay42, https://relay42.com/privacy/

Remerge, http://remerge.io/privacy-policy.html/

Resonate, https://www.resonate.com/privacy-policy/

RevJet, https://www.revjet.com/privacy/

RhythmOne LLC, https://www.rhythmone.com/landing/gdpr

RN SSI Group, https://www.valuedopinions.co.uk/privacy

Roq.ad, https://www.roq.ad/privacy-policy/

RTB House, https://www.rtbhouse.com/gdpr/

Rubicon Project, http://rubiconproject.com/rubicon-project-yield-optimization-privacy-policy/

Salesforce DMP, https://www.salesforce.com/company/privacy/

Scenestealer, http://www.scenestealer.tv/privacy-policy/

Scoota, http://scoota.com/privacy-policy/

Seenthis, https://seenthis.co/privacy-notice-2018-04-18.pdf

Semasio GmbH, http://www.semasio.com/privacy-policy/

SFR, http://www.sfr.fr/securite-confidentialite.html/

Sift Media, https://www.sift.co/privacy/

Simpli.fi, https://www.simpli.fi/site-privacy-policy2/

Sizmek, https://www.sizmek.com/privacy-policy/

Smaato, https://www.smaato.com/privacy/

Smadex, http://smadex.com/end-user-privacy-policy/

Smart, http://smartadserver.com/company/privacy-policy/

Smartology, https://www.smartology.net/privacy-policy/

Sociomantic, https://www.sociomantic.com/privacy/en/

Sojern, https://www.sojern.com/privacy/product-privacy-policy/

Sovrn, https://www.sovrn.com/privacy-policy/

Spotad, http://www.spotad.co/privacy-policy/

SpotX, https://www.spotx.tv/privacy-policy/

TabMo, http://static.tabmo.io.s3.amazonaws.com/privacy-policy/index.html

Taboola, https://www.taboola.com/privacy-policy/

TACTICв„ў Real-Time Marketing, http://tacticrealtime.com/privacy/

Teads, https://teads.tv/privacy-policy/

TEEMO, https://teemo.co/fr/confidentialite/

The Trade Desk, https://www.thetradedesk.com/general/privacy-policy

Tradedoubler AB, http://www.tradedoubler.com/en/privacy-policy/

Travel audience – An Amadeus Company, https://travelaudience.com/product-privacy-policy/

TreSensa, http://tresensa.com/eu-privacy/index.html/

TripleLift, https://triplelift.com/privacy/

TruEffect, https://trueffect.com/privacy-policy/

TrustArc, https://www.trustarc.com/privacy-policy/

Turbobytes, https://www.turbobytes.com/gdpr/

UDG, https://www.udg.de/wp-content/uploads/2018/04/privacy_policy_EN.pdf

Usemax (Emego GmbH), http://www.usemax.de/?l=privacy/

Videology, https://videologygroup.com/en/privacy-policy/

Vimeo, https://vimeo.com/cookie_policy/

Virtual Minds, https://virtualminds.de/datenschutz/

Vodafone GmbH, https://www.vodafone.de/unternehmen/datenschutz-privatsphaere.html

Waystack, https://www.wayfair.com/customerservice/general_info.php#privacy

Weborama, https://weborama.com/e-privacy/

White Ops, https://www.whiteops.com/privacy/

Widespace, https://www.widespace.com/legal/privacy-policy-notice/

Yieldr, https://www.yieldr.com/privacy/

ZMS, https://zms.zalando.com/


Надання інформації третім особам


Ми не здійснюємо передачу третім особам персональних даних, інформацію, яку може бути віднесено до персональних даних, крім випадків, вказаних у цій Політиці.


Зокрема, доступ до такої інформації можуть мати треті особи, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нами господарської діяльності. Такі треті особи, на підставі укладених з нами правочинів, зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства України щодо захисту персональних даних та їх конфіденційності.


Ваші права


Керуючись Законом України «Про захист персональних даних», інформуємо про ваші права:


-         знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

-         отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;

-         на доступ до своїх персональних даних;

-         отримувати, не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

-         пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

-         пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

-         на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

-         звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого верховної Ради України з прав людини або до суду;

-         застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

-         вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

-         відкликати згоду на обробку персональних даних;

-         знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

-         на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.


Якщо ви знаходитесь на території ЄС, за GDPR ви маєте право:

-         вимагати надання доступу до ваших персональних даних, які нами зберігаються, їх видалення або виправлення;

-         бути поінформованими, яка обробка ваших персональних даних відбувається;

-         обмежувати обробку ваших персональних даних;

-         на портативність ваших персональних даних;

-         заперечувати проти обробки ваших персональних даних;

-         подати скаргу до відповідного наглядового органу.


Контактна інформація

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту, ви можете звернутись до нас заповнивши форму на сторінці: https://yourday.in.ua/contacts/


Внесення змін

Ми можемо вносити зміни у цю Політику конфіденційності. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою.